PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vertrek lonkt alweer bij Inter voor Denzel Dumfries’

Denzel Dumfries heeft in zijn eerste maanden als speler van Inter Milan nog weinig indruk weten te maken. De voormalig aanvoerder van PSV moet in de grote wedstrijden genoegen nemen met een bijrol achter eerste keuze Matteo Darmian, maar de concurrent van Dumfries is momenteel geblesseerd.

Daarom krijgt Dumfries in december de uitgelezen kans om zich te bewijzen in het blauw-zwarte tenue. Dumfries werd deze zomer voor miljoenen overgenomen van PSV, maar toont in zijn eerste maanden vooralsnog nauwelijks aan goed genoeg te zijn voor de topclub. De 25-jarige vleugelverdediger kan voorlopig niet tippen aan het succes van zijn voorganger Achraf Hakimi.

Volgens La Gazzetta Dello Sport is het daarom het moment van de waarheid. De wedstrijden tegen Spezia en AS Roma kunnen een beslissend keerpunt voor de rechtsback zijn. De Italiaanse krant spreekt van eindexamens: als hij geen goede wedstrijden op de mat weet te leggen, overweegt Inter deze winter de transfermarkt op te gaan. In dat geval mag de Oranje-international al vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.