PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ritsu Doan: ‘Schmidt gaf me het vertrouwen met een goed gesprek’

Ritsu Doan heeft toegegeven dat Roger Schmidt de reden is dat hij nog speelt voor PSV. “Ik had goede herinneringen aan Duitsland.

Ik kwam terug van de Olympische Spelen en had een goede discussie met de coach. Ik was eerlijk tegenover hem, want dat gesprek was een belangrijk moment voor mij. Hij gaf me het vertrouwen met een goed gesprek”, aldus Doan.

De international van Japan ging verder: “Ik ben blij dat ik hier kan spelen. Ik speel aardig de laatste weken, maar voor mij is het belangrijk om goed te blijven spelen in de komende weken. Ik moet op mezelf focussen en denk dan ook niet aan andere spelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.