PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet in Exequiel Zeballos opvolger van Noni Madueke’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV is geinteresseerd in Exequiel Zeballos. Hij is een buitenspeler van Boca Juniors en volgens het medium Fichajes moet hij vijf miljoen euro kosten. Zeballos heeft op dit moment nog een langlopend contract in Buenos Aires (2025), waardoor de Eindhovenaren waarschijnlijk een miljoenensom neer moeten tellen om de vleugelspeler naar Eindhoven te halen.

Aan het einde van vorig jaar tekende het talent een nieuw contract bij Boca Juniors. De vraag is hoe lang de negentienjarige vleugelflitser nog in Zuid-Amerika speelt: naast PSV zouden ook AC Milan, Sevilla en Napoli de buitenspeler op de korrel hebben.

Hoeveel Boca Juniors precies wil ontvangen voor Zeballos is niet bekend. Aangezien de vraagprijs voor Madueke rond de veertig miljoen euro schijnt te liggen, hoeven de Eindhovenaren zich geen zorgen te maken over geldgebrek op het moment dat de interesse in de 19-jarige Argentijn geconcretiseerd wordt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.