PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat miljoenen uitgeven aan 20-jarige Alan Varela’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

PSV is geinteresseerd in de 20-jarige Alan Varela. Dit weet Journalist Julio Pavoni van TyC Sports te melden. De club zou Cristian Medina van Boca Juniors in het vizier hebben gehad, maar inmiddels zou het vizier zijn verplaatst naar diens teamgenoot Varela.

PSV zou in Varela een ideale aanwinst zien voor de toekomst. De Eindhovenaren zouden zelfs al op korte termijn willen toeslaan. Daar is ook aanleiding toe, want voor de speler van Boca Juniors is naar verluidt ook belangstelling van de Italiaanse topclub Internazionale.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.