PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joel Drommel trekt boetekleed aan na zeperd

PSV kwam gisteren tegen Heerenveen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PSV-doelman Joel Drommel neemt zich dit puntverlies kwalijk.

PSV kwam dankzij een treffer van Carlos Vinicius na een kwartier spelen op voorsprong, maar Drommel was hoofdschuldige aan de gelijkmaker van Rami Al Hajj. Hij kon profiteren nadat Drommel er niet in slaagde een vrije trap vanaf de zijkant voldoende weg moeten werken. “Ik had de bal het beste kunnen klemmen of naar de zijkant moeten verwerken”, zuchtte hij voor de camera van ESPN.

Drommel ging ervan uit dat verdediger André Ramalho de bal weg zou werken, maar dat deed de Braziliaan niet. “Ik weet dat het niet goed is, ik moet beter omgaan met dit soort situaties. Het is wel even balen dat dit gebeurde, maar ik moet positief blijven. Ik blijf hard werken en laat me niet gek maken, want de volgende keer gaat het vast weer beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.