PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax ziet kans op Steven Bergwijn toenemen’

Het zou goed kunnen dat Steven Bergwijn op korte termijn de overstap gaat maken naar Ajax. Tottenham Hotspur overweegt namelijk om de vleugelflitser te slachtofferen.

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen onthulde de hernieuwde interesse vrijdagavond in Veronica Inside. “Ze willen graag Neres verkopen in de winter en ze zijn ook bezig om Bergwijn binnen te halen. Als onze vriend Neres weggaat, moet je natuurlijk een vervanger hebben. En Bergwijn komt nauwelijks aan de bak bij Tottenham.”

De vraag is natuurlijk wel of de Premier League-club gaat meewerken aan een transfer van Bergwijn. Officieel heeft Tottenham nog geen standpunt ingenomen, maar volgens The Mirror hangt zijn toekomst aan een zijden draadje. Op dit moment staat hij niet op de ‘veilige lijst’ van manager Antonio Conte.

Bergwijn komt op dit moment niet wekelijks aan spelen toe bij Tottenham. Dat is natuurlijk al een signaal op zich, maar het Britse medium weet dat Conte deze winter wil doorselecteren. Op dit moment hoort de oud-speler van PSV niet tot de spelers waar Conte toekomst in ziet.

De komende tijd krijgen de Spurs-spelers nog de kans om hun toekomst veilig te stellen. Mocht Bergwijn voor januari niet voor een ommekeer zorgen, dan lijkt een overstap naar Ajax een daadwerkelijke kans te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.