PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Max Verstappen steekt Ronald Koeman hart onder de riem

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ronald Koeman heeft na zijn ontslag als trainer van FC Barcelona steun ontvangen van F1-coureur Max Verstappen. Verstappen bereidt zich voor op de één na laatste Grand Prix van het seizoen in Saudi-Arabië, waarin hij zijn voorsprong op Lewis Hamilton moet zien te verdedigen.

Tussendoor praat hij ook over zijn favoriete voetbalclubs: naast PSV heeft de Limburger een zwak voor FC Barcelona, dat onlangs Koeman aan de dijk zette. “Natuurlijk leef ik met hem mee”, aldus Verstappen in gesprek met de Spaanse tak van DAZN. “Hij is een Nederlander en een clublegende. Maar Barcelona zat natuurlijk in een moeilijke situatie.”

Dat clubicoon Xavi nu voor de groep staat, vindt de coureur echter een goede zaak. “Hij is fantastisch”, aldus Verstappen. “Hopelijk krijgen jonge mensen nu de kans om te groeien en succes te boeken. Ik ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.