PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax gaat winterse poging doen voor Steven Bergwijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Ajax hoopt deze winter Steven Bergwijn te kunnen aantrekken als nieuwe aanwinst. Dit wist journalist Valentijn Driessen te melden in het programma Veronica Inside.

“Ze willen graag Neres verkopen in de winter en ze zijn ook bezig om Bergwijn binnen te halen. Als onze vriend Neres weggaat, moet je natuurlijk een vervanger hebben. En Bergwijn komt nauwelijks aan de bak bij Tottenham”, zo oordeelde de chef voetbal van De Telegraaf.

Tafelgenoot René van der Gijp acht de kans echter klein dat Neres deze winter een mooie transfer maakt. “Die gaat niemand kopen. Ja, verhuren met optie tot koop. En dan bidden dat-ie het goed doet.” Driessen kan zich daar wel in vinden. “Sinds hij geblesseerd is geweest is het helemaal niks meer met hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.