PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Maximiliano Romero haakt af met liesklachten bij PSV’

Nog meer zorgen bij PSV. Aanvaller Maximiliano Romero is namelijk geblesseerd geraakt op de training bij Jong PSV. Volgens het ED zou hij liesklachten hebben.

Romero zou maandag in actie komen in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van de beloften tegen NAC Breda (0-0), maar in plaats daarvan is er ‘behoorlijke zorg’ om de spits, schrijft het ED. PSV doet nog volop onderzoek naar de klachten, maar mogelijk staat Romero weer enige tijd aan de kant. Het zou een streep door de rekening zijn, aangezien hij net afgerekend leek te hebben met zijn blessureleed.

Romero kreeg de afgelopen weken als invaller weer wat speeltijd in het eerste elftal van trainer Roger Schmidt. Juist door de blessure van Eran Zahavi lonkten de komende tijd meer kansen. De Argentijn kwam begin 2018 naar PSV, dat tien miljoen euro voor hem betaalde. Door zijn fysieke problemen kon hij de verwachtingen nog geen moment inlossen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.