PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Sangaré gaat de jackpot opleveren voor PSV’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos voorspelt dat Ibrahim Sangaré een zonnige toekomst tegemoet gaat. Hij is niet verrast door de spectaculaire ontwikkeling van de middenvelder uit Ivoorkust.

“Hij was al goed, maar werd – vooral door niet-kenners – beoordeeld op andere punten”, zegt de oud-trainer in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Sangaré is natuurlijk een zegen voor het team en de trainer. Als je zo’n speler in je team hebt… Die staat als eerste op het bord. Op basis van zijn spel, postuur en mogelijkheden wordt dat natuurlijk een toptransfer in de toekomst.”

Sangaré, die op zeer fraaie wijze de ban brak, werd tegen Vitesse geflankeerd door Erick Gutiérrez. De Mexicaan kreeg van trainer Roger Schmidt de voorkeur boven Marco van Ginkel. “Hij kan niet alles spelen, maar levert in de kleedkamer een belangrijke bijdrage voor de jonge jongens”, zegt De Mos. “Ik denk dat Van Ginkel een innemend type is. Hij is intelligent en begrijpt het. Hij zal zeker nog minuten gaan maken. De samenwerking tussen Schmidt en Van Ginkel blijft goed, denk ik.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.