PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV drie maanden zonder spits Eran Zahavi’

Slecht nieuws voor PSV. Ze moeten het waarschijnlijk drie maanden doen zonder spits Eran Zahavi. Hij moet namelijk geopereerd worden aan zijn knie. Zahavi raakte hieraan geblesseerd tijdens een interland met Israel.

Schmidt bevestigde dat vrijdag tijdens het persmoment, daags voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zahavi ging in het WK-kwalificatieduel met Israël tegen Oostenrijk met een knieblessure naar de kant. Gehoopt werd op niks ernstigs, maar mogelijk moet de aanvalsleider nog onder het mes. Dit kalenderjaar keert hij in elk geval niet meer terug, erkent Schmidt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.