PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lozano wil weg bij Napoli: ‘Wil naar een grotere club’

De Mexicaanse aanvaller Hirving Lozano wil de volgende stap zetten in zijn loopbaan. En daarom hoopt hij te kunnen vertrekken bij Napoli en te verkassen naar een grotere club. Dit vertelt hij aan TV Azteca Deportes.

“Ik denk dat ik bij een competitieve club speel met erg goede ploeggenoten, daardoor heb ik mezelf ontwikkeld”, aldus Lozano. “Maar de waarheid is dat ik graag voor een grotere club wil spelen. Ik zie mezelf als een heel competitieve speler die een duidelijk doel voor ogen heeft. Ik zit op een goed niveau en zou graag een stap zetten.”

De 26-jarige Mexicaan verruilde PSV in de zomer van 2019 voor Napoli, dat 35 miljoen euro voor hem over had. Bij de Serie A-topclub heeft hij nog een contract tot medio 2024. “Ik bekijk het stap voor stap, nu moet ik mij zoveel mogelijk verbeteren, op persoonlijk en voetbal vlak. Dan hoop ik dat het ervan komt”, doelt hij op een transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.