PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lens toont interesse in PSV-aanvaller Yorbe Vertessen’

Het Franse Lens heeft interesse in PSV-speler Yorbe Vertessen. Hier maakt het het Franse MVS Foot melding van. De kans dat de aanvaller in Eindhovense dienst naar Lens zal verkassen, lijkt niet heel groot.

Hij zit bijzonder goed op zijn plaats bij PSV en ligt er nog tot medio 2025 onder contract. Trainer Roger Schmidt is heel erg gecharmeerd door de Belg en de coach gaat zijn contract wellicht verlengen bij PSV. Dit seizoen geeft hij volop speelkansen aan zijn pupil, waardoor hij momenteel bijzonder gelukkig is in Nederland.

Vertessen was dit seizoen goed voor vijf goals en drie assists in twintig wedstrijden. Volgens Transfermarkt.be bedraagt zijn marktwaarde 1,2 miljoen euro, maar dat lijkt wel zéér laag te zijn. Vertessen zal zeker al dubbele cijfers moeten opleveren als een club een kans wil maken om de 20-jarige Belg aan te trekken. Voorlopig is een transfer echter helemaal niet aan de orde en Vertessen lijkt ook in 2022 voor PSV te gaan uitkomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.