PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VIDEO: Samenvatting Montenegro – Nederland (2-2)

Nederland heeft vanavond een flinke domper te verwerken gekregen door met 2-2 gelijk te spelen tegen Montenegro. Oranje had een uitgelezen kans om zich te plaatsen voor het WK in Qatar maar heeft deze dus op een onbegrijpelijke manier laten liggen.

Nederland ging rusten met een 0-1 voorsprong. Memphis Depay benutte een penalty. Na rust was het weer Depay die scoorde en ditmaal met een hakje na een voorzet van Denzel Dumfries. Niks aan de hand dus. Maar in de laatste tien minuten ging het fout. Montenegro wist twee keer te scoren en haalde zo een gelijkspel uit het vuur.

Oranje zal het dan dinsdag moeten doen in een thuisduel tegen Noorwegen. Bij winst of een gelijkspel plaatsen ze zich alsnog voor het WK van komende zomer. Kijk hieronder naar een samenvatting……..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.