PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mohamed Ihatteren breekt per direct met zaakwaarnemer Raiola

Mohamed Ihatteren laat zijn belangen niet meer behartigen door zaakwaarnemer Mino Raiola. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij heeft zich nu aangesloten bij Ali Dursun.

Ihattaren maakt zoals bekend een moeilijke periode door. De begenadigde linkspoot hoopte zijn carrière in Italië nieuw leven in te blazen nadat hij zich bij PSV onmogelijk had gemaakt. Raiola bracht Ihattaren afgelopen zomer naar Juventus, dat hem meteen doorverhuurde aan Sampdoria. Vorige maand vertrok Ihattaren plots bij de club uit Genua om er niet meer terug te keren.

Volgens het ED vindt Dursun dat Ihattaren een aantal dingen anders moet aanpakken. Tegelijkertijd denkt hij dat de tiener goede begeleiding nodig heeft. De zaakwaarnemer hoopt voorlopig op rust voor Ihattaren, die voornemens is om in de nabije toekomst zij rentree te maken. Deze week verscheen de aanvallende middenvelder op de velden van de Utrechtse amateurclub Elinkwijk, waar hij met een persoonlijke trainer aan zijn conditie werkte.

Ihattaren wordt tot het einde van het seizoen door Juventus verhuurd naar Sampdoria, maar is niet van plan om terug te keren naar de club die de achttiende plaats in de Serie A bezet. Met Juventus wordt gekeken naar een oplossing voor de situatie. Ihattaren mikt erop om in januari een start bij een nieuwe club te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.