PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om middenvelder Arsen Zakharyan’

Zowel Ajax als PSV vechten om de komst van de Russische middenvelder Arsen Zakharyan. Hij is een 18-jarige speler die onder contract staat bij Dinamo Moskou.

Hij wordt in Rusland gezien als één van de grootste beloftes van het land. Daarvan is men overigens in de rest van Europa ook goed op de hoogte, want volgens TeamTalk zijn naast Ajax en PSV ook Bayern München, Borussia Dortmund, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Atalanta Bergamo, AS Roma en Inter Milan geïnteresseerd in hem.

Het genoemde medium claimt te weten dat de interesse van City en Chelsea momenteel het concreetst is, en dat de Engelse ploegen dan ook de beste kans maken op het aantrekken van Zakharyan. Transfermarkt.de schat de waarde van de 1.83 meter lange rechtspoot nu al in op negen miljoen euro, dus de vraag is of met name PSV hem überhaupt kan/wil betalen.

Het contract van Zakharyan bij Dinamo Moskou, waar zijn teller dit seizoen op zes assists en twee goals na dertien optredens op het hoogste niveau van Rusland staat, loopt nog tot medio 2024 door. Zakharyan heeft ook al vier interlands voor de nationale ploeg op zijn naam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.