PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV ziet Eran Zahavi geblesseerd uitvallen bij Israel

Eran Zahavi is vrijdag geblesseerd geraakt tijdens een interland met Israel. Volgens bondscoach Willi Ruttensteiner hoorde de aanvaller van PSV iets klikken in zijn knie. Voor de Eindhovenaren is het een nieuwe tegenvaller, nadat trainer Roger Schmidt zijn ziekenboeg de afgelopen weken vol zag lopen.

Na 64 minuten spelen zat de wedstrijd er voor Zahavi op. Bij een 2-2 tussenstand werd de Israëlische spits vervangen door Real Valladoli-aanvaller Shon Weissman. “Eran vroeg of hij verder mocht spelen, maar ik zag dat hij niet meer fit was en we besloten hem te wisselen”, aldus de bondscoach na afloop. Zonder Zahavi op het veld ging Israël met 4-2 onderuit. Gevolgen voor de WK-kwalificatie heeft dit niet, daar de ploeg van Ruttensteiner al uitgeschakeld was.

De ernst van de blessure van Zahavi is vooralsnog onduidelijk. Hij is de zoveelste speler van PSV die zich meldt in de ziekenboeg. In de laatste wedstrijd voor de interlandperiode tegen Fortuna Sittard (1-4) kon Schmidt al geen beroep doen op onder meer Davy Pröpper, Cody Gakpo, Noni Madueke en Yorbe Vertessen, terwijl Jordan Teze een hamstringblessure opliep in Sittard. Joël Drommel moest zich vervolgens ziek afmelden voor het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.