PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Noni Madueke in gesprek met Atalanta Bergamo’

Het management van Noni Madueke zou momenteel in gesprek zijn met Atalanta Bergamo. Dit weet het medium Calciomercato te melden. Madueke beleefde een stormachtige ontwikkeling van het seizoen.

De Engelsman kreeg Ajax hoogstpersoonlijk op de knieën in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, waar hij ook in de Eredivisie en de voorrondes Champions League zijn waarde bewees. Daarmee speelde hij zich meteen in de kijker bij buitenlandse top- en subtopclubs.

Het succesverhaal van Madueke bleef beperkt tot de eerste fase van het seizoen. Mede door blessureleed kon de aanvaller zijn hoge rendement niet doortrekken, maar dat wil niet zeggen dat de clubs hem massaal weer vergeten. Atalanta Bergamo zou zelfs al contact hebben opgenomen om een eventuele overstap te bespreken.

Jérémie Boga is eveneens een optie voor de club uit Bergamo. Op dit moment is de Sassuolo-speler echter te duur voor Atalanta. Het vizier zou daardoor zijn verplaatst naar Madueke, al is het maar de vraag of hij nu goedkoper is. In de zomer circuleerde immers een bedrag van zo’n veertig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.