PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV moet het weken doen zonder Jordan Teze

PSV moet het de komende drie weken doen zonder verdediger Jordan Teze. In Sittard (1-4) liep Teze al snel een hamstringblessure op bij een sprint.

Na een kwartier werd de 22-jarige jeugdinternational vervangen door Ritsu Doan. Uit onderzoek is nu gebleken dat Teze zo’n drie weken uit de roulatie zal zijn. Hierdoor mist de Groninger sowieso de duels met Vitesse, Sturm Graz en sc Heerenveen.

Voor Teze zelf is de timing ook uiterst ongelukkig. Na een lange periode als reservespeler had hij eindelijk zijn basisplaats weer terug in de formatie van trainer Roger Schmidt. Tegen Fortuna speelde de rechtsback voor de derde keer op rij vanaf de aftrap. Philipp Mwene zal de logische vervanger zijn voor Teze. De Oostenrijker werd afgelopen duels nog ingezet als middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.