PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Roger Schmidt praten over nieuw contract’

PSV en trainer Roger Schmidt zijn momenteel in gespek met elkaar om te praten over een nieuw contract. Daarbij kijken de Eindhovenaren echter niet alleen maar naar de korte termijn. Het winnen van de komende wedstrijden in de Eredivisie is volgens het Eindhovens Dagblad niet genoeg om een nieuwe verbintenis af te dwingen.

‘Het gaat ook om de koers van de club op lange termijn en het perspectief dat PSV kan bieden’, schrijft de krant woensdagochtend. PSV heeft volgens het ED sportief duidelijk stappen gezet onder de Duitse coach, maar kreeg in de recente toppers flinke tikken te verwerken. Zo was Ajax met 5-0 te sterk en won Feyenoord op bezoek in Eindhoven met 0-4.

Schmidt zelf ziet een langer verblijf naar verluidt zeker zitten. In de selectie van PSV klinken geen slechte geluiden over de coach, in tegenstelling tot de periode waarin Mark van Bommel aan het roer stond. Destijds heerste er interne verdeeldheid. Schmidt zelf zal moeten accepteren dat Ajax voorlopig vooral financieel een flinke voorsprong zal hebben.

PSV en Ajax staan momenteel op gelijke hoogte in de Eredivisie, nadat de Amsterdammers twee keer op rij met 0-0 gelijkspeelden. De ploeg die momenteel de beste papieren in handen heeft, is opvallend genoeg Feyenoord. De Rotterdammers hebben de minste verliespunten in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.