PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mino Raiola: Mohamed Ihattaren overweegt te stoppen als voetballer

Mohamed Ihattaren heeft aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten dat hij wil stoppen als voetballer. Sinds die uitspraak zou de speler geen contact meer hebben gehad met zijn zaakwaarnemer en het is dus niet duidelijk of hij nu nog hetzelfde erover denkt. Dat bevestigt Raiola aan Voetbal International.

De laatste weken doken er in Italië al geruchten op dat Ihattaren overwoog een punt achter zijn loopbaan te zetten. Dat is ook wat Raiola hoorde van de voormalig PSV’er. Raiola heeft geen flauw idee hoe Ihattaren tot dat heftige besluit is gekomen, vooral omdat hij het aanvankelijk ‘goed naar zijn zin had bij Sampdoria en gelukkig was in Italië.’

Raiola zou de middenvelder eveneens een transfer naar het buitenland hebben afgeraden, maar hij besloot zelf de overstap naar Italië te maken. Juventus contracteerde hem en verhuurde hem direct aan Sampdoria. In Nederland hadden onder meer Feyenoord en FC Utrecht interesse, maar daar had het grote talent zelf weinig trek in.

“Je weet dat ik nooit over mijn spelers praat, dat is ook de reden dat ik geen boek schrijf”, vertelt Raiola aan VI. “Van mij dus geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.