PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Noni Madueke staat voor Italiaanse wintertransfer’

Een Italiaanse wintertransfer lonkt voor PSV-aanvaller Noni Madueke. Atalanta Bergamo wil namelijk toeslaan voor hem. Over het prijskaartje bestaat onduidelijkheid.

Italiaanse media denken dat Madueke voor een kleine twintig miljoen euro op te halen valt bij PSV, maar het is twijfelachtig of de Eindhovenaren daarmee akkoord gaan. In de zomer circuleerde nog een bedrag van rond de veertig miljoen euro en daar plakte de PSV-leiding nog een contractverlenging aan vast.

Feit is wel dat Madueke na een stormachtige start van het seizoen ver terug is gevallen. Zijn hoge rendement verdween en blessures ontsierden de afgelopen maanden. PSV hoopt vanzelfsprekend dat Madueke zich snel weer herpakt, maar de club kan ook voor zekerheid kiezen door in te gaan op een miljoenenbod. Naast Atalanta zijn ook verschillende Premier League-clubs in de race.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.