PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben mag invallen als hij zijn voetbalschoenen meeneemt’

Aanstaande zondag als Groningen speelt tegen RKC Waalwijk neemt Arjen Robben afscheid van het publiek. En als het aan trainer Danny Buijs ligt dan neemt ie zijn voetbalschoenen mee, grapte hij.

Er zijn voor het duel met RKC inmiddels meer kaarten verkocht dan normaliter bij thuisduels van de Groningers. Hoogstwaarschijnlijk door het afscheid van Robben. Buijs: “En dat is terecht. Als je ziet wat Robben voor de club heeft gedaan, en in de toekomst hopelijk ook nog gaat doen, dan verdient hij een volle Euroborg. Hij is een clubicoon. Een combinatie van corona en het beperkte aantal wedstrijden dat Arjen vorig seizoen heeft kunnen spelen, heeft ertoe geleid dat het hem niet gegeven is geweest om als speler op het veld voor volle tribunes afscheid te nemen van de supporters. Het is daarom mooi dat dit zondag op een andere manier alsnog kan.”

Robben stopte in 2019 al als profvoetballer na vele succesvolle jaren in de top van het voetbal. De Bedummenaar droeg onder andere het shirt van Bayern München, Real Madrid en Chelsea om de schouders. In Nederland kwam hij naast FC Groningen ook uit voor PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.