PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt wil PSV verlaten vanwege Ajax’

Roger Schmidt zou PSV aan het einde van het seizoen willen verlaten. Volgens de Duitse media is hij sceptisch over het perspectief bij de Eindhovenaren. BILD onthulde deze week dat verschillende Bundesliga-clubs geïnteresseerd zijn in Schmidt.

Het zou gaan om in ieder geval RB Leipzig, Hertha BSC en Eintracht Frankfurt. De trainers van de drie genoemde clubs hebben het dit seizoen nog niet helemaal op de rails en daardoor zouden de bestuurders in kwestie al een Plan B voorbereiden richting volgend seizoen.

Volgens de meest recente berichten heeft dat alles te maken met Ajax. Schmidt wil in Nederland voor het allerhoogste gaan, maar de trainer zou van mening zijn dat PSV simpelweg niet de middelen heeft om het de Amsterdammers structureel moeilijk te maken. Vorig seizoen was het verschil fors en onlangs verloor de ploeg nog met 5-0 in de Johan Cruijff ArenA.

Schmidt zou PSV alleen trouw willen blijven als er genoeg mogelijkheden ontstaan om het Ajax écht lastig te maken. De trainer zou daar bij voorbaat weinig vertrouwen in hebben, waardoor een terugkeer naar Duitsland een reëel scenario is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.