PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Koeman weigert ook tweede voorstel en wil geen compromis’

Ronald Koeman is niet bereid om een compromis te sluiten met zijn oude werkgever FC Barcelona. De Catalaanse club wil 7,5 miljoen euro over twee termijnen betalen, maar de ontslagen trainer werkt daar niet aan mee.

Barcelona besloot Koeman vorige week op straat te zetten na tegenvallende resultaten. In zijn contract stond dat de Nederlandse oefenmeester bij een ontslag recht had op twaalf miljoen euro. Barça heeft het financieel zwaar, waardoor het probeert om minder te betalen aan Koeman. De club deed al een poging om zeven of acht miljoen van de afkoopsom af te snoepen. Koeman weigerde dat.

De geboren Zaandammer heeft nu ook een tweede voorstel afgewezen, weet de doorgaans goed ingevoerde Gerard Romero. Barcelona wilde over twee termijnen 7,5 miljoen storten op de bankrekening van Koeman. De coach houdt zijn poot echter stijf zegt ook ‘nee’ tegen de tweede aanbieding.

Volgens Gerard Romero blijven Koeman en Barcelona in onderhandeling. Het is niet duidelijk of eerstgenoemde nu wel bereid is om een compromis te sluiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.