PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt gaat vertrekken bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat Roger Schmidt gaat vertrekken bij PSV. Hier maakt het medium BILD melding van. Veel wijst erop dat de wegen van de trainer en de Eindhovenaren zullen scheiden, aldus het bovengenoemde dagblad.

BILD stelt dat het veelzeggend is dat hij zijn aflopende contract in het Philips Stadion nog niet verlengd heeft. Hij zou twijfelen of hij er wel een derde jaar aan vast wil plakken bij PSV…

Mogelijk voelt Schmidt meer voor een terugkeer naar de Bundesliga, waar hij eerder aan het roer stond van Bayer Leverkusen. De clubs lijken in ieder geval voor hem in de rij te staan: Eintracht Frankfurt, RB Leipzig én Hertha BSC zouden aan een samenwerking met de PSV-coach denken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.