PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren transfervrij weg in januari’

Afgelopen zomer verruilde Mohamed Ihattaren PSV voor Juventus dat hem meteen weer doorverhuurde aan Sampdoria. Maar het avontuur lijkt van korte duur te zijn. Volgens verschillende media betrof zijn komst vooral een vriendendienst richting zaakwaarnemer Mino Raiola.

Juventus verhuurde Ihattaren aan Sampdoria. De Serie A-topclub had de hoop dat de middenvelder in Genua het goede gevoel zou hervinden, maar dat is totaal niet het geval. Ihattaren verblijft momenteel vanwege privé-redenen in Nederland en wat zijn werkgever betreft blijft hij daar ook. Volgens het Italiaanse TMW overweegt Juventus zijn doorlopende contract te verscheuren. PSV incasseert in dat geval geen extra geld.

Officieel zal Juventus eerst Ihattaren terug moeten roepen in januari. Sampdoria lijkt daaraan mee te werken wetende dat de middenvelder nog geen minuut voor de club speelde. Hij arriveerde al met fors overgewicht, waarna Sampdoria ook op andere fronten een gebrek aan motivatie ontdekte.

Eerder op de dag ging het gerucht dat Ihattaren aan stoppen zou denken. Dat ontkende PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.