PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Aad de Mos kraakt het middenveld van PSV

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is niet te spreken over het middenveld dit seizoen van PSV. Tegen FC Twente (5-2 overwinning) koos coach Roger Schmidt voor een blok met Olivier Boscagli, Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré.

Het trio kan rekenen op forse kritiek van De Mos, die wél complimenten had voor twee andere spelers. De Mos zag dat PSV het voor rust lastig had tegen FC Twente. “Het middenveld van PSV was niet in evenwicht”, constateert de analyticus voor de camera van het Eindhovens Dagblad.

“Er is geen samenwerking. Met Boscagli, Sangaré en Van Ginkel komt PSV aan de bal heel veel tekort, het veldspel op het middenveld valt dan tegen. In denk dat PSV uiteindelijk blij moet zijn dat Lars Unnerstall niet speelde bij FC Twente.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.