PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bliksemtransfer lonkt voor Georginio Wijnaldum’

Afgelopen zomer verruilde Georginio Wijnaldum Liverpool voor Paris Saint-Germain. Maar een succes is het tot op heden niet te noemen. Het zou dan ook zomaar kunnen dat hij snel weer weg is bij de Franse grootmacht.

Il Corriere dello Sport schrijft dat Wijnaldum wil vertrekken, mocht een snelle kentering uitblijven. In Milaan houdt men er al sterk rekening mee dat die kentering er niet gaat komen. Er zouden zelfs al gesprekken gaande zijn met Marcelo Brozovic, die hem moet opvolgen. De Kroaat is nu nog actief voor Internazionale.

Brozovic weigert vooralsnog om zijn contract in Milaan te verlengen. Om die reden denkt PSG een grote kans te maken in de winterse transferperiode. Voorwaarde is wel dat een speler als Wijnaldum afscheid neemt, maar die kans is naar verluidt groot.

Het is niet bekend of er al clubs concreet in de race zijn voor Wijnaldum.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.