PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Terugkeer Luuk de Jong naar PSV lonkt na ontslag Koeman’

Ronald Koeman is niet langer meer de hoofdtrainer van FC Barcelona. Hij moest zijn koffers pakken na het met 1-0 verloren competitieduel met Rayo Vallecano. En het ziet ernaar uit dat dit slechts nieuws is voor Luuk de Jong.

Hij zou in januari vervroegd teruggestuurd worden naar Sevilla, dat hem verhuurde aan Barça. Wellicht ruikt PSV nu bloed. De Eindhovenaren probeerden afgelopen zomer al De Jong terug te halen, maar die gaf toen de voorkeur aan Catalonië. Nu dat avontuur een dramatisch einde lijkt te benaderen zou PSV alsnog soelaas kunnen bieden.

Een toekomst in Andalusië lijkt ook welhaast uitgesloten, waar Sevilla meer dan voldoende spitsen in de gelederen heeft. Op de sociale media spreekt men alvast massaal de verwachting uit dat PSV in de winterstop een nieuwe poging gaat wagen. De spits die kwam omdat De Jong nee zei, Carlos Vinícius, maakt immers ook nog geen bijster goede indruk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.