PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hélène Hendriks krijgt wekelijks voetbalprogramma

Helene Hendriks krijgt vanaf volgende maand een wekelijks voetbalprogramma op Veronica. Dit weet het televisienetwerk Talpa te melden.

Hendriks is nu vooral op televisie te zien als verslaggeefster en presentatrice bij ESPN en schuift ook vaak aan bij Veronica Inside, waar ze afgelopen zomer de taken van Wilfred Genee tijdelijk overnam. Nu gaat ze de quiz The Bettle presenteren.

Bij het nieuwe programma moeten twee teams onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade zoveel mogelijk voetbalvragen goed beantwoorden. The Bettle wordt vanaf 5 november elke vrijdagavond uitgezonden na Veronica Inside. Kees Jansma fungeert als scheidsrechter bij de quiz.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.