PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Haller waarschuwt voor PSV’er: ‘Één van de beste middenvelders in de Eredivisie’

Vanmiddag staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. En Sebastien Haller waarschuwt zijn ploeggenoten voor Ibrahim Sangare.

“Ibrahim is een goede vriend van me”, zegt Haller tegen ESPN. “Ik zie dat hij het goed doet bij PSV. Ik ben blij voor hem. Ook al hoop ik dat hij komend weekend niet wint. Hij is een van de beste middenvelders in Nederland. Hij kan overal op het veld spelen. Hij neemt de bal mee vanuit achteruit en probeert het spel te maken. In de aanval probeert hij te scoren en door de verdediging te breken. Hij is vooral voor een ploeg als PSV een hele goede speler.”

Toch is Ajax de favoriet in de Johan Cruijff Arena, benadrukt de spits. “We gaan elkaar niet voor de gek houden. We zijn Ajax, we staan eerste, we zijn regerend landskampioen. Het is aan ons om te laten zien dat dat verdiend is. Dat we verdiend eerste staan. Niets is vanzelfsprekend. Of het de Champions League is of PSV. We moeten weer hard aan het werk en ons fysiek en mentaal voorbereiden. We weten hoe het vorige wedstrijd is afgelopen dus we zinnen op wraak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.