PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eredivisie-terugkeer in de maak voor Mohamed Ihattaren’

Mohamed Ihattaren keert wellicht op zeer korte termijn weer terug in de Nederlandse Eredivisie. De middenvelder zou namelijk weer in zijn vertrouwde omgeving willen spelen.

Ihattaren verruilde PSV op 31 augustus na een bewogen periode voor Juventus, dat hem meteen bij Sampdoria onderbracht. In Genua speelde hij door fysieke en mentale problemen echter geen minuut. Inmiddels is de middenvelder teruggekeerd naar Nederland in afwachting van een transfer. Volgens Italiaanse media heeft de oud-PSV’er aangegeven dat hij ook niet meer terug wil naar de Serie A.

Ihattaren voelt zich doodongelukkig in Italië en wil daarom dichtbij zijn familie zijn. Een permanente terugkeer in Nederland ligt daarom voor de hand, maar hierbij is hij afhankelijk van Sampdoria en Juventus. De grootmacht heeft al aangeboden om zijn huurconstructie in januari te beëindigen in ruil voor een financiële vergoeding en/of een andere huurling. De naam van Kaio Jorge circuleert al.

Verschillende media, waaronder het Algemeen Dagblad en La Gazzetta dello Sport, benadrukken dat het tussen Sampdoria en Ihattaren klaar is. De veelbesproken voetballer wacht nu op een definitieve oplossing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.