PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cody Gakpo over Ajax: ‘Hopelijk valt het mee en haal ik Ajax’

PSV verloor gisteren met 1-2 van AS Monaco en moest tevens haar beide vleugelaanvallers Cody Gakpo en Noni Madueke zien uitvallen.

Door de naam van Madueke lijkt al een streep te gaan voor de topper tegen Ajax van aanstaand weekend. Bij Gakpo moet er nog het één en ander nagekeken worden om daar uitsluitsel over te geven, stelt de reserve-aanvoerder voor de camera van ESPN.

“Ik kwam verkeerd terecht op mijn enkel na dat duel. Ik hield er pijn aan over, maar het ging niet weg. Ik probeerde het er uit te lopen, maar dat lukte niet en dan moet je er af”, stelde Gakpo. “Of zondag in gevaar komt, kan ik nu nog niet zeggen. We moeten het nog behandelen en beoordelen. Hopelijk valt het allemaal mee.”

Naast van zijn blessure baalde Gakpo ook van het feit dat PSV verloor. “Toen we de 1-1 maakten dacht ik echt dat we er overheen zouden klappen. Dat bleef alleen een beetje uit. We hebben wel mogelijkheden gecreëerd, maar ze gingen er niet uit. En dan krijg je in de laatste minuut zo’n goal tegen. Dat is zonde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.