PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ving minder dan twee miljoen euro voor Mohamed Ihattaren’

PSV heeft met de zomerse verkoop van Mohamed Ihattaren aan Juventus slechts 1,9 miljoen euro ontvangen. Dat weet Voetbal International te melden na bekendmaking van de jaarcijfers. Als Ihattaren bepaalde doelstelling haalt, kan het bedrag met maximaal twee miljoen stijgen.

De mogelijke prestatiebonussen zijn op dit moment ver weg voor PSV. Ihattaren speelde nog geen minuut voor Sampdoria. Het Algemeen Dagblad pakte vorige week uit met het nieuws dat Ihattaren is ongelukkig in Italië en Sampdoria zou ook niet meer op de tiener zitten te wachten.

Ihattaren kwam een halfjaar geleden voor het laatst in actie in een officiële wedstrijd. Hij is op dit moment in Utrecht, waar zijn familie woont. Twee jaar geleden werd zijn marktwaarde nog geschat op ruim twintig miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.