PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Roger Schmidt willen met elkaar verder’

PSV en Roger Schmidt lijken de komende tijd nog met elkaar samen te werken. Aan ESPN laat Gerbrands weten: “We hebben al een avond uitgebreid met hem gezeten en daar een gesprek over gevoerd.

” Volgens de PSV-directeur was het een ontspannen bijeenkomst. “Hij weet wat wij willen, hij weet welke kant we op willen en daarin past allemaal plannen met elkaar doorspreken. Nog niet eens zozeer over het contract.”

“Zijn contract loopt af dit jaar, dus rond december of januari ga je met een trainer zitten. In dit geval hebben we het eerder gedaan”, aldus Gerbrands, die het een ‘interessant gesprek noemt. “Er komt binnenkort een vervolggesprek. Hij is er vrij relaxed over, hij is ook niet bezig met een andere club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.