PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Loopbaan Mo Ihattaren verpest door verkeerde keuze’

Mohamed Ihattaren verruilde deze zomer PSV voor Juventus dat hem direct weer doorverhuurde aan Sampdoria. In het Stadio Luigi Ferraris is men nu echter al weer klaar met het enfant terrible…

“Het gaat van kwaad tot erger”, reageert de ‘Witte Chinees’ Arno Vermeulen bij Studio Voetbal. “Over zijn houding gaan de wildste verhalen rond. Hoe ver kan hij nog zakken?” De chef-sport van de NOS zegt ‘een bloedend hart te hebben: “We hoopten echt allemaal dat we er een groot voetbaltalent bij hadden, maar topvoetbal is ook een topmentaliteit hebben en professioneel gedrag vertonen. Ihattaren krijgt dat niet voor elkaar. Het wordt ingewikkeld als je niet luistert naar mensen die het goed met je voor hebben.”

Ibrahim Afellay denkt dat de jongeling ‘zijn carrière verpest heeft’ met één verkeerde keuze: hij had gewoonweg niet naar het buitenland moeten vertrekken… “Jongens van die leeftijd (Ihattaren is negentien, red.) moeten überhaupt niet naar het buitenland gaan. De Eredivisie is de ideale competitie om jezelf te ontwikkelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.