PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Horrorscenario lonkt voor Denzel Dumfries’

Denzel Dumfries verruilde deze zomer PSV voor een avontuur bij Inter Milan. En volgens de Italiaanse media is die club niet content met zijn eerste maanden bij de club.

De Oranje-international overtuigde tegen Bologna, maar in de andere wedstrijden haalde hij niet het niveau wat de club nastreeft. Volgens media in Italië heeft Inter kenbaar gemaakt dat het echt beter moet.

De Serie A-gigant overweegt zelfs keihard in te grijpen. De clubleiding zou namelijk al begonnen zijn met het zoeken naar een mogelijke oplossing in de winterse transferperiode. Dumfries moet er dus rekening mee houden dat Inter een concurrent aantrekt, waardoor hij ruim een jaar voor het WK zomaar op de bank terecht kan komen. Een serieus probleem dreigt…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.