PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Cody Gakpo terug in groepstraining bij PSV

Cody Gakpo is snel hersteld van zijn blessure die hij opliep tijdens de interlandperiode. Hij is waarschijnlijk dit weekend weer fit om te spelen voor PSV.

Garanties zijn er zeker nog niet, maar de kans dat Gakpo mee kan doen tegen PEC Zwolle, is daarmee weer iets groter. ‘Als hij geen verdere of onverwachte klachten krijgt, lijkt Gakpo gewoon een optie voor het duel met PEC Zwolle’, luidde de voorzichtige voorspelling van de krant.

Eerder deze week zag het er nog een stuk minder uit voor Gakpo. Na zijn botsing in het duel met Oranje tegen Letland moest hij het duel met Gibraltar aan zich voorbij laten gaan en een medisch protocol met liefst negen stappen doorlopen. Dat lijkt inmiddels dus achter de rug.

PSV speelt zaterdagavond om 21.00 uur in eigen huis de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Als Gakpo er dan inderdaad bij is, zou dat goed nieuws betekenen. De Eindhovenaren missen namelijk sowieso de deze week geblesseerd geraakte Ritsu Doan. Wel lijkt het erop dat Davy Pröpper terugkeert in de wedstrijdselectie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.