PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ritsu Doan mist topper tegen Ajax

Ritsu Doan is voorlopig bij PSV uit de roulatie. Tijdens de interlandperiode is hij geblesseerd geraakt en er naar verluidt een maand uit. Hij zou deze maand met Japan spelen tegen Saoedi-Arabië en Australië, maar tijdens een training sloeg het noodlot toe.

De PSV’er keerde meteen terug naar Eindhoven voor nader onderzoek. Daar werd vastgesteld dat hij zeker een maand uit de roulatie is.

Doan mist daardoor sowieso de wedstrijden tegen PEC Zwolle, AS Monaco (Europa League), Ajax en FC Twente. Dat meldt Voetbal International. Doan speelde dit seizoen zes duels voor PSV, waarvan vier als basisspeler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.