PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV strijdt met Barcelona om nieuwe aanvaller’

FC Barcelona wil een nieuwe poging wagen om Fabio Blanco te contracteren. Afgelopen zomer werd hij al gelinkt aan de Spaanse club, maar toen koos hij verrassend voor Eintracht Frankfurt. De overstap naar Duitsland heeft echter niet uitgepakt zoals de 17-jarige buitenspeler gehoopt had. Daar hoopt de club van Ronald Koeman van te profiteren.

De aanvaller stond afgelopen zomer ook in de belangstelling van PSV, vertelde zijn zaakwaarnemer aan Goal. Real Sociedad en Real Madrid wilden ook in zee met de aanvaller, maar hij koos dus voor de Duitse subtopper na zijn vertrek bij Valencia. Bij Frankfurt werd hem beloofd dat hij een kans kreeg bij het eerste elftal. Hij mag meetrainen, maar behoorde nog geen enkele keren tot de wedstrijdselectie.

Barça hoopt hem deze winter naar zijn vaderland te halen, maar zijn contract loopt nog anderhalf jaar door. Barcelona zou mikken op een huurovereenkomst met een optie tot koop aan het einde van het seizoen. Dat zou de vraagprijs kunnen drukken, omdat het contract van Blanco bij Eintracht Frankfurt komende zomer nog één jaar doorloopt. Middels een hoog doorverkooppercentage en meerdere bonussen hoopt de club van Koeman hem daarna relatief goedkoop op te pikken. Overigens zou volgens Goal ook PSV nog altijd hopen op Blanco.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.