PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bliksemtransfer lonkt voor Georginio Wijnaldum’

Het zou zomaar kunnen dat Georginio Wijnaldum weer snel weg is bij Paris Saint-Germain. Volgens het medium Calciomercato zou namelijk een transfer naar Juventus lonken voor hem.

Wijnaldum verruilde Liverpool in de zomer voor PSG, maar heeft nog geen vaste basisplaats veroverd. In gesprek met de NOS gaf hij toe dat het Franse avontuur nog niet is geworden wat hij ervan verwacht had. De middenvelder toonde zich strijdbaar, maar met het oog op het WK van 2022 in Qatar is het niet handig om geruime tijd de bank warm te houden.

Om die reden zou een aanbod van Juventus zeer interessant kunnen zijn. De Italiaanse grootmacht overweegt in januari al toe te slaan indien zijn situatie in Parijs ongewijzigd is gebleven. Wel zal hij voor een overstap naar Turijn salaris moeten inleveren, terwijl PSG hem niet zonder slag of stoot zal laten gaan.

Wijnaldum zou Aaron Ramsey moeten vervangen in de Juventus-selectie. Ook Donny van de Beek van Manchester United is genoemd als versterking voor het middenveld in Turijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.