PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax, Feyenoord en PSV azen op speler van NAC Breda’

Ajax, Feyenoord en PSV hebben dezelfde speler op het oog. Het gaat om NAC-belofte Omar Mekkaoui.

De 16-jarige verdediger, tevens jeugdinternational van Oranje onder 17, stapte vijf jaar geleden over naar de jeugdopleiding van de Parel van het Zuiden en staat nu op de radar van alle drie de traditionele topclubs uit Nederland. Er is zelfs ook interesse vanuit het buitenland, van het Duitse Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen en het Italiaanse Juventus, zo weet BN/De Stem.

De nu al 1.89 meter lange Mekkaoui traint bij de Onder 21 van Robert Molenaar en speelde in de voorbereiding op dit seizoen, afgelopen zomer, al mee bij de hoofdmacht. “Ik was de jongste”, vertelt Mekkaoui glunderend. “Heel bijzonder, ik mocht zelfs meespelen tegen Maccabi Tel Aviv. Op korte termijn is mijn doel om zo snel mogelijk mijn debuut te maken in het eerste. Echt aansluiten is misschien nog wat vroeg, maar je weet nooit hoe snel het kan gaan. Een contract verdienen is een ander doel, ik werk er hard voor, dus dat zou een mooie waardering zijn. En natuurlijk elke keer bij het Nederlands elftal zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.