PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea gaat zich bij PSV melden voor Noni Madueke’

Chelsea heeft serieuze interesse in PSV-aanvaller Noni Madueke. En volgens het medium Fichajes zullen de Londenaren zich in de zomer van 2022 gaan melden voor hem.

De Engelsman beleefde een stormachtige start van het seizoen. De laatste weken gaat het allemaal wat lastiger met ook een blessure erbij, maar desalniettemin staat Madueke er goed op in eigen land. Chelsea zou de jeugdinternational zelfs graag aan de selectie willen toevoegen.

Chelsea-manager Thomas Tuchel zou de flankposities graag beter bezet willen. Madueke zou perfect in het profiel passen. De vleugelaanvaller van PSV lost namelijk niet alleen het probleem op de korte termijn op, maar kan ook nog eens langdurig mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.