‘Real Madrid aast op handtekening van Cody Gakpo’

Cody Gakpo timmert hard aan de weg. De vleugelaanvaller van PSV mag zich nu zelfs in de belangstelling heugen van Real Madrid. In 2022 zouden ze hem willen overnemen van de Eindhovenaren. Hier maakt het medium Todofichajes melding van.

Gakpo is bezig aan een uitstekende ontwikkeling. De aanvaller geldt als een revelatie in het PSV-shirt en ook bij het Nederlands elftal heeft hij relatief snel een basisplaats afgedwongen. Door een hoofdblessure ontbreekt hij maandagavond tegen Gibraltar, maar desalniettemin staat hij er goed op.

Real Madrid zou in Gakpo een grote belofte zien voor de toekomst. Het Spaanse medium verwacht dat Gakpo op dit moment maximaal zo’n dertig miljoen euro waard is, maar denkt dat PSV een poging gaat ondernemen om er nog meer uit te halen.

De Spaanse topclub heeft nog geen bod in voorbereiding. Gakpo zal dit seizoen moeten bewijzen dat hij Bernabéu-waardig is. Eerder werd Bayern München al genoemd als geïnteresseerde club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.