PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Monstertransfer lonkt voor PSV’

Het ziet ernaar uit dat PSV in 2022 flink gaat cashen voor vleugelaanvaller Cody Gakpo. Volgens de Italiaanse media is de interesse in hem namelijk sterk groeiende.

Tuttomercatoweb bericht donderdag over interesse vanuit Duitsland, Engeland en Italië. De afgelopen maanden zijn er al verschillende clubs gelinkt aan de PSV-aanvaller. Zo werd Bayern München genoemd in relatie tot Gakpo, die ook in verband werd gebracht met SS Lazio.

Inmiddels zouden meer aansprekende clubs Gakpo op de radar hebben. Het genoemde medium schrijft zelfs dat de desbetreffende clubs tot de conclusie zijn gekomen dat 2022 hét moment is om de PSV-aanvaller in te lijven. Na Donyell Malen (Borussia Dortmund) lonkt volgend jaar dus opnieuw een grote transfer in Eindhoven.

Gakpo liet deze week in Voetbal International weten: “Ik moet vooral heel goed kijken naar mijn carrière en naar wat het beste is voor mij. Ik moet kijken of het past in het plan dat een club met mij heeft. (…) En wanneer dat moment is, dat is voor iedere speler anders. Het plan dat ik heb is niet in beton gegoten, maar ontwikkeling en perspectief zijn daarin wel heel belangrijke aspecten. Het is niet de bedoeling dat ik, als ik de stap zet, ergens op de bank kom.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.