PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Luis Suarez: ‘Luuk de Jong? Volgens Koeman is hij beter dan Neymar’

Luis Suarez een jaar geleden vertrekken bij FC Barcelona. Hij vertrok naar Atletico Madrid en werd prompt kampioen met die club. Nu speelt Barcelona met Luuk de Jong in de spits. En daar heeft de Uruguayaan zo zijn bedenkingen bij. In de Twitch-sessie van Gerard Romero, een journalist van het Catalaanse RAC1, is de Uruguyaan cryptisch.

Suárez kan niet meer met Barcelona-trainer Ronald Koeman door een deur en lijkt opnieuw een plaagstootje uit te delen. “Luuk de Jong? De trainer heeft iets gezegd over dat hij beter is dan Neymar, dus”, zegt Suárez. De exacte woorden van Koeman waren dat De Jong met het hoofd beter is dan Neymar en hij de spits mede daarom gehaald heeft. “Misschien zoekt Koeman in januari wel een ervaren nummer negen”, aldus Suárez.

Suárez trok vorig jaar zomer de Barcelona-deur achter zich dicht. Hij vertrok naar Atlético Madrid en werd in zijn eerste jaar bij Les Rojiblancos meteen kampioen van Spanje. Suárez’ contract bij Atlético loopt tot de zomer van 2022.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.