Cody Gakpo laat zich uit over droomtransfer

Het gaat goed met de ontwikkeling van Cody Gakpo. Bij PSV is hij één van de sterkhouders en hij had zelfs al een basisplaats bij het grote Oranje. Dit is ook andere clubs opgevallen. Zo is de Duitse grootmacht Bayern Munchen in hem geinteresseerd.

De aanvaller vindt het leuk om gelinkt te worden aan zo’n grote club. “Dat geeft wel een trots gevoel. Als zij heel concreet waren geworden, moet je daar natuurlijk wel serieus over nadenken. Maar ik moet vooral heel goed kijken naar mijn carrière en naar wat het beste is voor mij. Ik moet kijken of het past in het plan dat een club met mij heeft.”

Zo enorm concreet was die interesse afgelopen zomer nog niet. Mocht dat wel zo zijn, weet Gakpo precies waar hij op gaat letten bij het uitkiezen van zijn nieuwe club. “En wanneer dat moment is, dat is voor iedere speler anders. Het plan dat ik heb is niet in beton gegoten, maar ontwikkeling en perspectief zijn daarin wel heel belangrijke aspecten. Het is niet de bedoeling dat ik, als ik de stap zet, ergens op de bank kom. Ik zal me in elk geval niet laten leiden door andere meningen, maar ga af op mijn gevoel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.