PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Noni Madueke en Davy Pröpper ontbreken opnieuw bij PSV

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Noni Madeueke en Davy Propper zullen vandaag niet in actie komen voor PSV dat in de Eredivisie tegen Sparta speelt. Het tweetal is geblesseerd en is nog niet fit genoeg om een rentree te kunnen maken.

Op de clubsite van PSV geeft Schmidt aan dat Madueke en Pröpper er niet bij zijn, maar dat de rest van de selectie klaar is om te spelen. “Ik heb op dit moment geen indicatie dat er blessuregevallen zijn. Natuurlijk zijn de jongens daags na de wedstrijd nog moe, maar ik verwacht dat iedereen zondag klaar is om tegen Sparta Rotterdam te spelen.”

De Duitse oefenmeester geeft aan wel het één en ander van Sparta te verwachten. “In vergelijking met vorig jaar is Sparta niet enorm veranderd volgens mij. Wat dat betreft weten we wat ons te wachten staat. Ze hebben het ons twee keer niet makkelijk gemaakt en net als tijdens het eerste duel afgelopen seizoen treffen we hen tijdens een periode waarin we veel wedstrijden spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.