PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern en Dortmund melden zich bij PSV voor Noni Madueke’

Er is nog steeds veel interesse voor PSV-aanvaller Noni Madueke. Zo houden Bayern Munchen en Borussia Dortmund zijn verrichtingen scherp in de gaten. Dit weet het medium Sport1 te melden.

Madueke zit op dit moment in een mindere fase, maar de start van het seizoen zorgde ervoor dat hij zich in de kijker speelde bij de Duitse topploegen. Eerder was er ook sprake van interesse van Liverpool, Tottenham Hotspur en Leeds United. Hoe het met die belangstelling staat, is niet bekend.

Wel lijkt duidelijk wat de Duitse topclubs er voor over hebben om Madueke naar de Bundesliga te halen. Volgens SPORT1 willen de Duitse grootmachten tot veertig miljoen euro gaan om het tot 2025 lopende contract van de PSV’er af te kopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.